Tuin & Wonen

Restyle4Living is een initiatief van Sonja Touw (binnen en buiten styliste) en Arjan Balkenende (tuinontwerper) van Balkenende Tuin en Wonen in Lisserbroek. Vanuit hun lange praktijkervaring weten Sonja en Arjan als geen ander hoe je met soms hele eenvoudige creatieve oplossingen je woonkamer en/of tuin op verrassende manier kunt (re)stylen.
Samen met jou gaan zij kijken wat de mogelijkheden zijn van jouw huiskamer, keuken, tuin of slaapkamer. Zij houden rekening met alle wensen en passen bestaande en nieuwe objecten perfect in een vernieuwend plan en niet onbelangrijk ze houden volledig rekening met jouw budget.

Samen met de klant een eigen huis en thuis maken, wensen en ideeën van de klant vertalen naar een mooi geheel. Dat is de passie van Balkenende Tuin en Wonen.

Met Restyle4Living willen ze je laten zien dat het (re)stylen van een woning vrijwel voor iedereen mogelijk is. Om dat duidelijk te maken bieden zij een compleet ontwerp met moodboard aan voor slechts € 375,00.

Sonja komt persoonlijk bij je langs en gaat in ± 1 uur alle wensen met je doornemen, dit vertaalt zij in een helder en overzichtelijk plan, waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Maar je krijgt ook een volledig kostenoverzicht van een volledige realisatie door Sonja en Arjan. Vanuit de basis discipline van Balkenende Tuin en Wonen kijken zij ook naar hoe je de tuin of terras een verlengstuk kan laten zijn van je huiskamer.

 

SONJA
Sonja Touw (in- en exterieur styliste)
ARJAN
Arjan Balkenende (tuin ontwerper)